Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'p404_redirect' not found or invalid function name in /www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 Professionele Coaching en Advies voor organisatie-ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Coaching met paarden

Voor coaching met paarden kun je terecht bij Management By Horses.

De drijvende kracht achter Management By Horses is Roger Rutten.

Waarom kiezen voor paardencoaching?

Met paardencoaching maak je onzichtbare aspecten tastbaar en direct inzichtelijk:

“Geef mij een woord en ik onthoud het een dag.
Geef mij kennis en ik onthoud het een week.
Geef mij een ervaring en gevoel en ik onthoud het de rest van mijn leven”

 

 

De interactie met het paard zorgt ervoor dat je onbewuste (communicatie) processen zichtbaar worden.
Paarden beelden jouw onbewuste gevoel uit en maakt je onzichtbare aspecten tastbaar en direct inzichtelijk: dat lukt nooit in een 1 op 1 gesprek of training. Je leert (weer) te voelen EN daarbij congruent te zijn aan je gevoel.
Te zijn wie je echt bent.

Afstemming en interactie

Werken met mensen is verbinden én communiceren én afstemmen. Kan je met het paard en hun systeem verbinden én afstemmen,  kan je dat ook goed met mensen. Daarbij dwing je niks af of leg je niks op of krijg je niks mee: het paard beslist zelf, altijd. Jouw houding en gevoel en hoe het paard dat ervaart bepaalt de interactie.

Grip op energie en eigen kracht

Grip op energie en eigen kracht

Ik wist een beetje wat me te wachten stond. Tijdens de kennismakingssessie had ik al ervaren dat het geen spielerij is in de wei. Al ziet het er vanaf een afstand wellicht zo uit.

Hoe paardenkracht jou als mens laat groeien

Hoe paardenkracht jou als mens laat groeien

Referentie Inge: Een jaar later. Wat ik heb gevoeld en geleerd raakt me nog steeds. Het heeft me ontzettend geholpen. De paarden hebben de angst en onzekerheid die in mijn onderbewustzijn speelden om te worden afgewezen naar boven gehaald.

Overzicht van mijn diensten

Ik coaching in diverse vormen. Onderstaand tref je een overzicht:

Individuele coaching

Je kunt bij Management By Horses terecht voor persoonlijke coaching. Coaching op het vlak van authenticiteit, grenzen stellen, je kracht ervaren, loopbaanbegeleiding en nog meer.

Zakelijke coaching

Persoonlijke coaching met paarden

Ik verzorg business Coaching in de vorm van verkooptraining, strategie, verandermanagement, coaching bij burnout. Meer weten over ons zakelijke aanbod?

Paarden begeleiden jou van I wish naar I can“.

Meer weten?

Wil je meer weten en inhoudelijke informatie ontvangen?
Neem gerust contact met mij op. Dan informeer ik je uitgebreid over de mogelijkheden.