Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'p404_redirect' not found or invalid function name in /www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 Een bijzondere middag paardencoaching
paarden in de wei

Op weg naar een paardencoaching, ik heb er veel zin in. Geen idee wat je precies kan verwachten. Coachvragen genoeg, vooral op het gebied van werk. Waar sta ik? Wat kan beter? Hoe kan ik meer in mijn kracht komen? Na een hartelijke ontvangst midden in het bos gaan we op weg naar de kudde. Een mooie wei met zo’n 10 paarden. Gelukkig goed weer, dus het is prima vertoeven in de wei.


Een bijzondere middag paardencoaching

Eerst legt Roger uit hoe de coaching met paarden in zijn werk gaat en we raken aan de praat over mijn coachvragen. Het idee is dat de kudde een groep in balans is en dat als wij er bij komen dit invloed heeft. De groep wil weer in balans komen en reageert regelmatig als wij een bepaald gespreksonderwerp hebben. Roger observeert dat en vertaalt wat hij ziet naar het onderwerp waar we over praten. Hij stelt vragen die inhaken op mijn coachvragen, ik ga op zoek naar de antwoorden tussen de paarden.

De paarden reageren en we vervolgen ons gesprek over de betekenis daarvan. Het resultaat? Inzicht en een goed gesprek, soms voor de hand liggend maar soms juist verrassend. De paarden brengen een mooie boodschap. Leef je gevoel en onderzoek waar je dat heen brengt. Dat kan nooit fout zijn. Ik besef dat anderen hun eigen weg hebben en reageren vanuit hun verhaal. Voor mij brengt de paardencoaching inspiratie en energie. Ik heb zin om met wat ik heb gehoord en ervaren aan de slag te gaan!

Laat hier jouw reactie achter

Twitter