Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'p404_redirect' not found or invalid function name in /www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 Go slow - Management by Horses

Go Slow!

Je hebt ‘weten’ en ‘weten’. Het één komt vanuit het hoofd, het ander vanuit je gevoel. Het verschil tussen beiden? Bij mij werkt ‘weten vanuit je verstand’ vaak achteraf, als ik over dingen nadenk kan ik vaak zeggen ‘dat had ik kunnen weten’. Maar weten uit je gevoel, is iets wat in je systeem zit en waar je naar handelt op het moment dat je het ‘weet’. Een veel krachtiger en effectiever weten dus. En dat heb ik vrijdag 29 juli tot in mijn  tenen mogen ervaren tijdens een paardencoachingsessie met Roger Rutten.

Verbinden

Hoe vaak is niet tegen me gezegd “als je iets met een groep mensen wilt doen, zul je je eerst moeten verbinden met hen”. En toch stap ik nog vaak in de valkuil om vanuit mijn enthousiasme, gedrevenheid en deskundigheid anderen totaal te overdonderen als ik iets met hen wil. Maar met de groep paarden waar Roger mee werkt was 10 passen de wei in al genoeg om te laten zien dat mijn aanpak niet werkte.

Go slow

De paarden liepen weg, wilde geen contact, ‘’hoezo wil jij wat van ons?” leken ze te zeggen. Pas toen ik in mijn gevoel zakte, hoofd uitschakelde, losliet en openstond voor echt contact werden ze nieuwsgierig en stonden ze één voor één open voor mij. Hoe krachtig was die ervaring! Mijn hele systeem heeft nu gevoeld hoe dit werkt en dat zal ik mijn leven meenemen.

Go Slow! Wat een prachtig cadeau! Dank Roger voor de uitnodiging.

 

Interesse?

Wil je meer informatie en je vraag met mij bespreken of inschrijven voor personal coaching met paarden? Klik op onderstaande button en neem contact met mij op.Laat hier jouw reactie achter