Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'p404_redirect' not found or invalid function name in /www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 Hoe paardenkracht jou als mens laat groeien

Een jaar later

De herinnering aan de ontmoeting met Roger en de paarden is nog vers.
Wat ik heb gevoeld en geleerd raakt me nog steeds. Het heeft me ontzettend geholpen.

Mijn motivatie

Na een periode stress kwam ik niet uit de cirkel van oververmoeidheid. Het leek er zelfs op dat ik in mijn gevecht mezelf steeds verder kwijt raakte. Voor mijn gevoel zat er iets nog niet goed ik kon alleen niet omschrijven wat, en kon er dus niks mee.

Op het moment van de kennismaking met de kudde paarden werd direct duidelijk waar mijn probleem” zat. Roger stelde me de vraag: Waar ben je bang voor? Dat was om afgewezen te worden door de paarden, stel je voor dat ze allemaal van me weg zouden lopen.

Voelen om te leren, leren om te voelen

We gingen de wei in, er was rust. De paarden kwamen niet naar me toe maar bleven staan. Er was een klik met 3 of 4 paarden die mij juist opzochten en dicht bij me bleven. Roger heeft wat er gebeurde vertaald en me hardop laten denken. Er was geen sprake was van afwijzing maar ik zag niet dat de klik met een 3 of 4 tal paarden die mij opzochten juist zo belangrijk was.

In het dagelijkse leven stak ik zoveel energie in zoveel mensen dat ik daarin mezelf kwijt was geraakt. 

Hoe paardenkracht jou als mens laat groeien

De paarden hebben de angst en onzekerheid die in mijn onderbewustzijn speelden om  te worden afgewezen naar boven gehaald. Confronterend maar uiteindelijk kan ik daardoor verder.
Wanneer ik uit balans dreig te raken zoek ik de herinneringen op en weet ik weer wat echt belangrijk is…….

-Inge-

 

En nu?

Onderzoek hoe jij ook kunt groeien.Laat hier jouw reactie achter