Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'p404_redirect' not found or invalid function name in /www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 Leren om te voelen en voelen om te leren - Management by Horses
leren om te voelen

Een kwestie van vertrouwen om met Roger en samen met de paarden mijn puzzel tot een geheel te maken.  Mijn drijfverenprofiel heeft me een frisse kijk gegeven op mezelf, waar sta ik en wat kan ik zelf doen om beter te communiceren met anderen, waar krijg ik energie van en waar gaat energie verloren.


Coachingsessie

Voor het tweede gedeelte van de coachingsessie gaan we naar de paarden. Het moment waarop we de wei ingaan is er rust en balans in de kudde. Door de interactie met één van de paarden die ik kies wordt mijn probleem onbewust zichtbaar. Het contact is overweldigend en tegelijk rustgevend. Mijn positie in de wei tussen de paarden is letterlijk het antwoord op mijn vraag het gebeurt gewoon. Roger begeleidt en verbindt. De manier waarop hij de paarden leest komt voort uit ervaring en de band die hij heeft met de dieren; oprecht en respectvol.

Coaching met paarden is leren om te voelen, en voelen om te leren.

Een bijzondere ervaring die diepe indruk heeft gemaakt. Ik beveel paardencoaching met Roger van harte aan.

Laat hier jouw reactie achter

 

Twitter