Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'p404_redirect' not found or invalid function name in /www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 Netwerken nieuwe stijl
Sail2connect

Afkickend van een drukke werkweek, rij ik op een zonnige vrijdagmiddag in mijn Ford Ka van Zwolle, door de mooie Noordoostpolder naar Sloten. Aangekomen bij de jachthaven valt alle drukte van mij af. Op zoek naar de zeilboot “Het vrije leven” van Roger. Via een Twitteroproep behoor ik tot de groep, die deze middag gaat netwerken op het water. Netwerken nieuwe stijl.

Na een hartelijke ontvangst en kennismaking varen we richting het Tjeukemeer. Het is warm en zonnig.


Netwerken nieuwe stijl

Interessante gesprekken volgen, eén op één, waarin de ander mij vertelt over haar drijfveren in het leven en waarom ze met veel passie haar huidige vak uitoefent. En minstens zo interessant hoe de weg er naar toe is verlopen. In een paar uur genoten van de zon en het mooie Friese landschap gezien vanaf het water, nieuwe kennis vergaard. Kennis over de CREF-methode, paardencoaching en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Fijne mensen leren kennen die ook voor mij in de toekomst belangrijk kunnen zijn.

Roger dank je wel voor je stuurmanskunst en je hartelijke ontvangst, begeleiding en gastheerschap!

Laat hier jouw reactie achter

Twitter